Stichting Nanne
Meervoudig perfect met een meervoudig defect.

Acties

Rolstoelbus voor Nanne

Doordat Nanne groeit zal de volgende rolstoel niet meer in de auto passen, waardoor we over moeten stappen naar een rolstoelbus.

Helaas zijn wij niet in de gelegenheid om deze bus zelf te bekostigen (de bus kost +- €40.000,-). Wij vinden het enorm vervelend om geld te vragen, daarom willen wij een actie opzetten en mensen vragen om kroonkurken voor ons te sparen. Mocht u ook oud ijzer hebben dan is dit ook zeer welkom. Deze zullen wij dan verzamelen en inleveren, zodat we op deze manier kunnen sparen voor een rolstoelbus voor Nanne.

De kroonkurken mogen bij ons thuis worden ingeleverd. Wanneer de hoeveelheid en de afstand de moeite waard is, willen wij de kroonkurken ook komen ophalen. Geldt ook voor blik en oud ijzer.

https://www.facebook.com/Rolstoelbus-voor-Nanne-102676261428968/ 


Bonbons

In samenwerking met Gijzen Chocolaterie uit Sprundel hebben we een bonbon actie gehouden. Deze actie kwam geheel ten goede kwam aan de Rolstoelbus voor Nanne. We hebben in totaal 333 doosjes bonbons verkocht. Dit leverde het mooie bedrag van € 683,- op. De bonbons waren heerlijk.
Staptober

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Voor de ene persoon gaat dit gemakkelijker dan voor de ander. Nanne is veel te vroeg geboren en heeft een groot herseninfarct gehad. Daardoor heeft zij verschillende diagnoses die bewegen en ontwikkelen een grote uitdaging maken. Daarom zijn we op 1 oktober 2020 gestart met Staptober. Hierbij zetten we minimaal 10.000 stappen per dag voor het goede doel, Rolstoelbus voor Nanne. De MontVenToppers zagen onze actie. Zij bedachten een actie in de actie, een prachtige wandeling in Schijf en omstreken. Om zo als de MontVenToppers een bijdrage te leveren. We vertrokken vanuit de Gerda Hoeve in Schijf. Verhalenverteller en kenner van het grensgebied Robert Schuurman vertelde ons de mooiste verhalen. Aan het einde van de wandeling werden wij volledig verrast met deze prachtige cheque.

IMG_2450
IMG_2450
IMG_2441
IMG_2441
IMG_2640
IMG_2640
IMG_2649
IMG_2649
IMG_2650
IMG_2650
IMG_2519
IMG_2519Bonnenverkoop binnen de duivensport

Jessica Willemse, Wil Willemse (P.V. de Luchtbode Zegge) & Ad van Dijk (P.V. de Nieuwe Wijk Heijningen) hebben de handen in één geslagen. Zij waren een bonnenverkoop in de duivensport gestart. Samen met Doevepeet die de veiling verzorgde, om zo de rolstoelbus voor Nanne een laatste zetje te geven. Maar liefst 218 duivenliefhebbers hadden een bon geschonken ter behoeven van Rolstoelbus voor Nanne. Deze liefhebbers komen uit diverse landen zoals, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Deze bonnenverkoop liep van 2 november 2020 tot en met 30 november 2020. De bonnenverkoop was een groot succes. Er zijn zelfs duiven naar Canada en Hongarije gegaan. Hoe bijzonder is dat?Mooie gebeurtenissen


Heugelijk nieuws. De eerste € 10.000,- voor de rolstoelbus is binnen.


Wat een mooie middag bij NAC Breda. Hier kregen wij een rondleiding geregeld door Evert van Huygevoort.


Wat geweldig om op de helft van onze actie te zijn. De eerste helft is gespeeld. We hopen dat we als team met iedereen verder kunnen in de tweede helft. En zo, samen dit doel te bereiken.