Stichting Nanne
Meervoudig perfect met een meervoudig defect.

Wie is Nanne?

Nanne is een 6 jarig meisje die een zeer slechte start heeft gemaakt bij haar geboorte. Ze is niet alleen veel te vroeg en te klein geboren, ze heeft ook een zeer zwaar herseninfarct gehad in mama's buik. Hierdoor zijn verschillende diagnoses ontstaan waar Nanne dagelijks mee moet leven, onder andere Cerebrale Parese (bilateraal). Echter werd er ook na tien maanden het syndroom van West (epilepsie) ontdekt. Deze vorm van epilepsie deed Nanne volledig stil staan in haar ontwikkeling. Nanne bleek non stop aanvallen te blijven houden waardoor bleek dat zij niet reageerde op allerlei verschillende medicijnen, waardoor hersenchirurgie de enige oplossing bleek te zijn. In juni 2016 werd daarom ook haar rechter hersenhelft, na een ingrijpende operatie, uitgeschakeld.

Na de diagnose Cerebrale Parese  hoorde we van de artsen dat Nanne nooit zou kunnen lopen en of praten. Gelukkig laat Nanne ons versteld staan. Na heel veel revalidatie en oefenen loopt ze mega kleine stukjes (met ons om haar heen daar zij niet stabiel loopt) en zegt ze woordjes. Echter zal Nanne levenslang rolstoel afhankelijk zijn.

Nanne is voor ons:

'Meervoudig perfect met een meervoudig defect'


Het gezin achter Nanne

Links boven:

Dat is Martijn. Martijn is lasser in hart en nieren. Hij is werkzaam als pijplasser in de Botlek.

Rechts boven:

Dat is Sandra. Sandra zorgt voor alle communicatie met Nanne haar behandelaars en regelt de zorg omtrent Nanne. Naast deze taken heeft zij ook de zorg voor Mikk en Lani. Ook houdt zij alle acties draaiende en richt zij zich op Stichting Nanne.

Links onder:

Dat is Lani. Zij is de jongste telg binnen het gezin met de leeftijd van twee jaar.

Rechts onder:

Dat is Mikk. Mikk is een buiten kind. Sjouwt met alles wat hij tegen komt. Heerlijk ravotten met zijn zusjes is wat hij graag doet. Mikk is vijf jaar.


 

Wat doen we?

Ieder persoon verdient een zorgeloos leven, zeker een kind. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, ook voor ons niet. 

Uit de actie Rolstoelbus voor Nanne is Stichting Nanne ontstaan. Met deze stichting richten wij ons op de toekomst voor Nanne.

Dit door middel van:

·      Acties

·      Sponsoren

·      Donaties

Stichting Nanne wil zich in de toekomst voor jonge (gehandicapte) kinderen in kunnen zetten.